laura wie?

lauralatte lach.jpg
 
 

Over laura

Het was pas in 2016 dat ik koffie écht ontdekte. Een vriend bracht elke ochtend een kop koffie voor me mee op de trein. De ene dag smaakte die naar chocolade. De andere dag zat er een hint van noten in. Ik ontdekte dat koffie, net als wijn, een heel boeket van smaken kan vrijgeven.

Zo begon ik te experimenteren. Met bereidingswijzes, soorten koffie, met malen en melk stomen. M’n keuken leek na een tijd op een koffielab. M’n vrienden werden proefkonijnen. Koffie werd een obsessie.

Daarnaast ben ik ook een gepassioneerde fietser. De bergen, de kasseien, peleton rijden langs de Schelde,... Niets geeft me zo’n gevoel van vrijheid en ontspanning. Toen ik een koffiebakfiets in Berlijn zag, was ik helemaal verkocht. Zo is het idee voor de LauraLatté-fiets geboren.

Koffie is voor mij een gezellig moment met vrienden. Met een goede koffie neem je even de tijd om te babbelen, te proeven, om gewoon even te zijn. De Zweden noemen het fika. Voor mij is het gewoon: een koffiemomentje. 

En sinds 2017 rijd ik dus rond: van markt naar station, van event naar trouwfeest. Met maar één missie: jou de heerlijkste koffie van Gent te laten proeven. Zodat ook jij even de waan van de dag vergeet. En gewoon geniet … van je koffiemomentje.

Hopelijk tot gauw, aan de LauraLatté-fiets!